Alonso: Jeg er stadigvæk den bedste

Det er snart fire år siden Fernando Alonso sidst vandt et løb, men i sine egne øjne er han stadigvæk feltets hurtigste kører.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/4 2016 klokken 17:04

Sidste gang Fernando Alonso stod øverst på sejrsskamlen var til det spanske Grand Prix i 2013. Dengang kørte Fernando Alonso for Ferrari. Siden blev det til endnu en sæson hos Ferrari inden spanieren skiftede til McLaren, hvor han regnede med igen at skulle kæmpe med om sejrene og verdensmesterskaberne.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Sådan er det som bekendt ikke gået, Alonso har ikke været i nærheden af en sejr hos McLaren. Det er dog ikke spanierens egen skyld, mener han selv. Han er nemlig fortsat feltets hurtigste kører.

"Jeg tror ikke jeg er hurtigere end alle de andre under en kvalifikation, jeg tror heller ikke jeg er bedre end de andre på en våd bane. Jeg er dog sikker på at jeg kan slå dem alle sammen, hvis vi havde samme bil og vi kørte under de samme forhold. Jeg har en tro på at jeg kan slå dem alle, jeg ville måske ikke være den hurtigste sektor for sektor, men jeg ville slå dem alle, når man ligger det hele sammen," siger Alonso.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Fernando Alonso startede sin Formel 1-karriere tilbage i 2001 for det lille Minardi-team. Siden da gik turen til Renault, hvor han blev verdensmester i 2005 og 2006. Siden de to verdensmesterskaber er Alonso sluttet som nummer to i 2010, 2012 og 2013. Alle årene var det i øvrigt den nuværende Ferrari-kører Sebastian Vettel, der vandt. Det er altså næsten ti år siden Alonso vandt sit sidste VM, men han er stadigvæk den hurtigste - i hvert fald i hans egne øjne.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button: Formel 1 behøver Ross Brawn Ricciardo får bank af mini Massa »