Quick Nick - tror på Hamilton

Nick Heidfeld - manden som har kørt flest F1 løb uden at vinde, håber for sportens skyld at Lewis Hamilton bliver vippet af tronen.

Nick Heidfeld . Copyright Sauber Motorsport

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 14/2 2016 klokken 22:02

Med hhv. 11 og 10 løbssejre og 2 mesterskaber i de forgående sæsoner, er den tredobbelte verdensmester manden, som skal slås, hvis man vil til tops i Formel 1.

Teamkammerat Nico Rosberg er den eneste, som de seneste sæsoner har været en reel trussel mod Lewis Carl Davidson Hamilton, som er den yderst talentfulde englænders fulde navn.

Mercedes har nu vundet begge mesterskaber
Copyright Daimler Benz


Nok har Sebastian Vettel i Ferrari slået sig lidt i tøjret, men rigtig spændende er det aldrig blevet og man kan frygte at 2016 bliver en gentagelse. Naturligvis fedt for Hamilton, men "jeg håber at vi ser nogle flere teams gøre det godt. Vi har ikke set nogle tests endnu," udtaler Nick Heidfeld til The Statesman.

"Jeg gætter på at det bliver Hamilton, som igen tager mesterskabet, men for sportens skyld håber jeg at det bliver en anden, bare for at gøre det mere spændende."

"Ferrari gjorde det godt sidste sæson. Nu er Renault tilbage og de bør være med i forreste linje,"

Nick Heidfeld og Lewis Hamilton kæmper i regnen

”Jeg tvivler dog på at de vil gøre det helt fantastisk i deres første år, men de har tidligere vundet mange mesterskaber; de vil uden tvivl være en kandidat. Hvis de får styr på motorteknologien, så ved vi jo alle at Red Bull har haft et af de bedste chassiser og så burde de også være med i toppen igen,” sluttede den altid sympatiske tysker.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Besøg Ferraris hjemmebane for under 3.700 kr! Maldonado overrasket over F1-exit »