Besøg Ferraris hjemmebane for under 3.700 kr!

Monza betyder fart, Ferrari og Tifosis. Det er også en tur til det passionerede Italien hvor der er mange muligheder for at se den fantastiske by, Milano eller den lille charmerende by, Monza.

BMF1 på Monza 2013 . Copyright Ewert Foto

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 14/2 2016 klokken 20:02

Du kan flyve direkte til Milano Malpenza lufthavnen, og derfra kommer du nemt med toget inde til det centrale Milano på den meget store og imponerende hovedbanegård.

I Milano er der en meget velfungerende metro (som dog ikke kører hele natten) og det er altid muligt at få en taxa hjem til hotellet. Milano er et overflødighedshorn af kultur, markeder og natteliv. Derfor er alle vores valgte indkvarteringer valgt tæt på Corso Buenos Aires, som er den ultimative vej at færdes på om natten. Hér er der fortovscaféer, restauranter og små hyggelige barer. Det italienske natteliv er generelt meget trygt at færdes i, og servicen er altid i top.

Løbet ligger i starten af september, hvor det er nemt at få fri fra arbejde. Det er det sidste løb i Europa i 2016-sæsonen og banen er den hurtigste i kalenderen!

Billeder fra BMF1 turen til Monza 2012
Copyright Ewert Foto


I vores Rejs-selv guides vil vi have fire faste punkter, hvor vi gennemgår dine muligheder. Nederst i artiklen har vi samlet det hele i en grafik, så du kan se alle priserne og evt. selv sammensætte din helt egen perfekte F1-rejse.

  • F1 billetten
  • Rejsen ud og hjem
  • Indkvartering
  • Transport frem og tilbage til banen

F1 Billetten
Billetten er det vigtigste på turen, så det skal være i orden. Køb kun hos velrenommerede bureauer, så du er sikker på, at du får en ægte billet. Vi må også advare mod de mange billethajer, som altid huserer omkring banen.

Køb din billet via BookF1 som har alle de omtalte billetter:



Tribunerne på Monza. Copyright BookF1

På Monza anbefaler vi at man sidder et sted hvor man kan se nogle af duellerne.

Prisleje Beskrivelse
Den billige Med General Admission kan man gå rundt og se over hegnet, men man skal være tidligt ude for at få en god plads, for de lokale er på plads tidligt.
Den rimelige Den billigste måde at sidde nede og stadig følge med, er ved at sidde på Ascari Tre (tribune 12) hvor kørerne har en god langside til at lægge an til et angreb. 230 Euro koster hele weekenden.
Den dyre Det lidt dyrere valg, er Alta Velocita C (tribune 6c). Det er den første chikane efter start så der er næsten garanti for action og udsynet er perfekt! 440 Euro koster dette, men det kan også lade sig gøre at se samme chikane til lidt færre penge.
Den meget dyre Og endeligt - skal man gå all-in, så hedder det paddock-adgang til sølle 4.620 Euro.


Billeder fra Monza 2011
Copyright Mercedes GP


Sådan kommer du til Milano
Billetter kan f.eks. bookes via Momondo, Trivago, Expedia eller lignende online-tjenester. Du kan også booke direkte via RyanAir, Norwegian, SAS eller EasyJet som alle har direkte afgange til Milano Malpensa lufthavnen eller Bergamo lufthavnen.

Prisleje Beskrivelse
Den billige & den rimelige Hér er der ikke den store forskel og med RyanAir er det jo næsten foræringpriser. Bemærk at der er endnu billigere afgange, men vi har hér prioriteret at være lidt tidligere i Milano om torsdagen. Med RyanAir skal du dog til Bergamo i stedet for Malpensa - stadig uden mellemlanding
Den dyre Hvis det skal være lidt bedre, så kan man flyve med SAS Plus, hvor du har ekstra fleksibilitet, hvis du f.eks. vælger at blive i Milano en ekstra dag. Den koster også næsten dobbelt op i forhold til den billigste tur med Vueling.
Den meget dyre Business Class giver ekstra benplads og fri bar. Desuden kommer du først ombord og slipper dermed for at stå i kø med alle de fattige. En luksus der koster dig knap 9.000 kr.


Bemærk at vi har prioriteret at være i Milano allerede tidligt om torsdagen. Dette skyldes at du så har mulighed for at tage ud til banen og gå på pitwalk og se alle holdene stille deres udstyr op og øve pitstops. Det er en unik oplevelse som klart skal prøves! Dette kræver at du har en billet som gælder fredag, lørdag og søndag!

Sådan kan du bo
Det ER muligt at finde Airbnb lejligheder tæt på Monza byen men af hensyn til det samlede udbytte af turen, anbefaler vi at man bor i Milano, hvor man er tæt på alt.

Prisleje Beskrivelse
Den billige Vi har fundet en AirBNB lejlighed tæt på Lima metrostationen og meget tæt på Corso Buenos Aires. Den koster kun ca. 2.300 kr. for 4 overnatninger, dvs 1.250 kr. pr. næse når man er to afsted.
Den rimelige Skal det være lidt mere lækkert, så har vi fundet to hoteller i samme område. Det først er IBIS Milano Centro som er pænt og rimeligt.
Den dyre Det andet vi har fundet, er et Best Western hotel som har 4 stjerner og genial beliggenhed.
Den meget dyre Endeligt - den bedste placering i Milano er lige ved siden af den store domkirke, Duomo'en - det er Park Hyatt Milan og det er femstjernet! Formel 1 er jo ikke for fattigrøve, vel?


Transport frem og tilbage
Fra Malpensa lufthavnen kommer man nemt med express-toget til Milano Centrale og derfra er det nemt at gå til de valgte hoteller eller tage metroen.

Prisleje Beskrivelse
Den billige & Den rimelige Bus og tog er den billigste måde at komme ud til banen og det fungerer godt. Samlet pris for hele weekenden, inklusiv frem og tilbage til lufthavnen, er omkring 600 kr.
Den dyre Det er mere bekvemt men alle kommer ud til banen i stort set samme tempo, så man vinder ikke noget uanset hvad. Men for et par tusinde, kan du tage en taxa frem og tilbage. Og jo flere I er om at dele jo billigere bliver det.
Den meget dyre Lej en fed bil og kør til banen med stil. 5-6.000 kr. sikrer dig en rimelig cabriolet, og så er der også lidt penge til parkeringspladserne ved banen.


Opsummering
Det skal ikke være nogen hemmelighed at BMF1 elsker Monza! Vi er der næsten alle sammen hvert år, og 2016 vil ikke være nogen undtagelse! Vi elsker Milano og vi elsker hvor passionerede tifosierne er omkring deres sport. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er på Monza og har lyst til at mødes og få en god snak om Formel 1 over en kold øl.

Priser på fly, hotel og Formel 1 i Italien
Copyright Bil Magasinet BMF1


Stemning på hotellet inden vi skulle ud og spise i Milano
Copyright BMF1


Hvis du har spørgsmål om indkvartering eller andet, så skriv endelig til os på Facebook eller på webmaster@bmf1.dk.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lyd: hør den nye McLaren Quick Nick - tror på Hamilton »