Officielt: Red Bull får TAG Heuer motor

Red Bull Racing har netop offentliggjort, at de fra næste sæson skal køre med en Renault-motor, som kommer til at bære TAG Heuers navn.

Billeder fra Mexico 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/12 2015 klokken 11:12

Som det kunne læses her på siden i går, ville Red Bull annoncere deres kommende motorsamarbejdspartner i dag, hvilket de nu har gjort.

Det bliver, som rygterne antydede, en Renault-motor med TAG Heuer-logo, der kommer til at ligge i Red Bull-bilen i næste sæson.

Red Bull med TAG Heuer folk
Copyright Red Bull


Motorens officielle navn bliver Red Bull Racing - TAG Heuer RB12, og Christian Horner glæder sig til det kommende samarbejde med Tag Heuer.

"TAG Heuer og Red Bull er to brands, der har en stor kærlighed og passion for motorsport og en lyst til at gøre tingene på en anderledes måde. TAG Heuer har været et ikon i motorsport i mere end 30 år, og vi er glade for, at de vælger at fortsætte deres engagement ved at slå sig sammen med os," lyder det fra en glad Christian Horner.

Christian Horner med 60% af Spice Girls
Copyright Red Bull Photofiles


Det bliver dog stadigvæk Renault, som skal udvikle på motoren, og Renaults tilføjelse af motorguruen Mario Illien gør, at Christian Horner tror på, at Red Bull kommer tilbage til fordums styrke i 2016. Illien har tidligere arbejdet for blandt andet Sauber og Tyrrell i Formel 1, og derudover var det Illien, som udviklede de Mercedes-motorer, som gjorde Mika Häkkinen til dobbelt verdensmester i slutningen af 1990'erne.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Renault er tilbage i Formel 1 Toro Rosso med Ferrari-motor »