Annoncering fra Red Bull fredag

Red Bull Racing har meldt ud, at de vil komme med en opsigtsvækkende annoncering fredag. Det forventes, at mødet vil omhandle præsentationen af deres ”nye” motorleverandør, som skal afløse de udskældte Renault-motorer.

Red Bull TAG Heuer . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2015 klokken 15:12

Fredag skulle være dagen, hvor McLaren bliver endnu mere rystet, end de er i forvejen, hvis man skal tro Red Bulls holdchef Christian Horner.

”Vi kommer med en udmelding, der helt sikkert ikke vil gøre nogen glade hos McLaren,” udtalte Horner på Red Bulls hjemmeside tidligere i dag.

Det er allerede officielt, at det kendte urmærke TAG Heuer forlader McLaren til fordel for Red Bull, men rygtet vil vide, at holdets nye motorer kommer til at bære det fine navn.

Motoren, der i bund og grund er en Renault-motor, er blevet optimeret af den legendariske tuningsspecialist og tidligere Formel 1-motorproducent Ilmor. Noget Red Bull har store forventninger til.

I et tweet fra Red Bull skriver de: ”Schweiziske ingeniører arbejder på at lukke hullet til næste sæson”! Underskrevet TAG Heuer og Infiniti Red Bull Racing 2016.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mandat til Todt og Bernie – skal ruske op i F1 Officielt: Renault er tilbage i Formel 1 »