Force India regner med Perez

Force India regner man med, at man i Singapore kan offentliggøre, at man fortsætter samarbejdet med Sergio Perez i 2016.

Ungarns GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/9 2015 klokken 17:09

Hos Force India har man allerede offentliggjort, at man fortsætter med Nico Hülkenberg en sæson mere. Nu melder teamet så ud, at man også regner med at fortsætte samarbejdet med Sergio Perez, og at det vil blive endelig offentliggjort´under Singapores Grand Prix.

Sergio Perez og Nico Hulkenberg
Copyright Lotus F1


Force Indias Bob Fernley fortæller i hvert fald, at holdets ejer Vijay Mallya gør hvad han kan for at få lukket en aftale med mexicaneren.

"Vijay har gang i de afgørende samtaler med Sergio, og jeg tror, vi kan offentliggøre aftalen i Singapore. Det er dog en kompliceret aftale, da det ikke kun er en kører, vi forhandler med, men også de sponsorer, der bakker Sergio op," udtaler Fernley.

Sergio Perez
Copyright Sahara Force India


Det, der gør en aftale med Sergio Perez kompliceret er, at de mexicanske sponsorer, der bakker Perez op er blevet kædet sammen med Lotus eller Renault, alt efter hvem der nu ejer holdet til næste sæson. Passer de rygter, vil sponsorerne gerne have Perez med som kører i det samarbejde. Det er dog stadigvæk kun rygter, og Force India regner i hvert fald med han kører for dem i 2016.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Melbourne på kalenderen til 2023 Monza mere værd end penge »