Kevin tilbage i spillet

Under Belgiens Formel 1 Grand Prix hørte BMF1s udsendte, at der er flere og flere rygter fremme om, at Jenson Buttons tid hos McLaren er ovre, og at det er Kevin Magnussen, der er tilbage i raceren i 2016.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2015 klokken 09:08

Det kan lyde som ønsketænkning fra de danske journalister, men rygtet kommer ikke kun fra danskervenlige kredse. Kevin skulle være på vej tilbage til et Grand Prix sæde hos McLaren.

Rygterne går på, at Jenson Button, til trods for en massiv lønnedgang op til denne sæson, for at holde fast i sædet, fortsat er for dyr for holdet, og at ud fra Kevin Magnussens arbejde i simulatoren har konkluderet, at danskeren er mindst lige så kvalificeret til at udvikle deres kriseramte racer.

Over sommerferien var der rygter fremme om, at Stoffel Vandoorne ville blive bekræftet som McLaren kører i 2016, men det skete heldigvis ikke.

Kevin Magnussen
Copyright McLaren Media


Selvom Vandoorne har vist skræmmende styrke i GP2, har han ikke Formel 1 erfaring, som Magnussen trods alt har, hvilket i givet ville betyde, at McLaren skulle starte forfra med endnu en rookie.

Næste løb på kalenderen er Italiens Grand Prix i Monza Park. Her kommer der ofte udmeldinger om fremtiden fra holdene, hvilket der også er lagt op til hos McLaren, selvom der endnu ikke er indkaldt til pressemøde.

BMF1 har journalister i Paddock på Monza, som vil holde sig tæt på Kevin Magnussen og McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dæk under lup Justin Wilson 1978-2015 »