Audi indsnævrer feltet

Sauber, der skifter navn til Audi i 2026, har indsnævret feltet af potentielle kørere til at tage sædet ved siden af Hülkenberg i den kommende sæson. Et stort navn er valgt fra.

Monaco GP fredag . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/9 2024 klokken 10:09

Sauber/Audi har det eneste reelt ledige sæde i Formel 1, et sæde som der var mange der var sikre på ville falde i hænderne hos Carlos Sainz Jr., indtil han valgte at gå til Williams.

Det efterlod den nye Audi-chef og tidligere Ferrari Chef, Mattia Binotto, med en udfordring, han ikke havde forventet.

Senest er det dog kommet frem, at det ikke bliver Mick Schumacher, som der ellers har været mange spekulationer fremme om ville så sædet, ikke længere er med på listen over mulige kandidater til sædet.

Kevin Magnussens navn er desværre heller ikke med på listen, som nu består af holdets nuværende to kørere, hvor Valteri Bottas sees som den absolutte favorit.

Men Williams-kører, Franco Colapinto, der kun har en kontrakt med sit nuværende hold for resten af denne sæson, og som har imponeret de fleste, er nu blevet et hot emne hos Binotto, sammen med McLarens reservekører Gabriel Bortoleto.

Som det ser ud nu, peger de fleste på, at det bliver Bottas der får sig en sæson mere, da han kender alt til holdet og han har en stærk teknisk forståelse.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kun 6 løb til Lawson