Comeback til Kubica i 2019!

Det ventes, at den officielle udmelding om Robert Kubicas comeback hos Williams F1 annonceres på et pressemøde i løbet af weekenden i Abu Dhabi.

Robert Kubica . Copyright Williams F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 21/11 2018 klokken 12:11

Robert Kubica kører næste sæson for Williams. Det er otte år siden, at en alvorlig rallyulykke satte en stopper for Kubicas lovende Formel 1-karriere, og med den kommende udmelding bliver 33-årige Kubica holdkammerat med den unge George Russel.

Robert Kubica var allerede på tale til sædet sidste år, men teamet besluttede sig dengang for Sergej Sirotkin, og Kubica måtte nøjes med rollen som test- og simulatorkører.

Kubica i Williams klæderKubica i Williams klæder
Copyright Williams F1


På trods af, at Kubicas højre arm ikke fungerer optimalt, har han kunnet overbevise folkene hos Williams om, at han stadig har evnerne til at bevæge en Formel 1-racer sikkert og hurtigt nok rundt på banen. Et ekstra argument har nok også været de medfølgende polske sponsorer, som måske kan bidrage til at forbedre økonomien hos Williams.

Vi ønsker Robert Kubica held og lykke med at få Williams op at køre igen.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault-topchef smidt i fængsel Carlos Sainz Jr. skal teste for McLaren i Abu Dhab »