-->

Breaking: McLaren bekræfter Sainz og Norris for 2020

McLaren har netop offentliggjort, at teamet beholder sit nuværende kørerline-up, hvormed Carlos Sainz Jr. og Lando Norris er sikret i 2020.

Carlos Sainz . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/7 2019 klokken 21:07

Da Carlos Sainz Jr. skiftede fra Renault til McLaren, lød det fra begge parter, at der var tale om en flerårig kontrakt, og indtil videre ser den beslutning ud til at holde vand. Således har det britiske team netop offentliggjort, at spanieren fortsætter som chauffør i de papaya-farvede biler i 2020.

Samtidig oplyser McLaren, at man også fortsætter med unge og succesfulde Lando Norris som teamkammerat til Sainz i 2020.

Indtil videre har kombination af kørere og team været en pæn succes, idet McLaren aktuelt indtager 4. pladsen i årets konstruktørmesterskab, hvilket er et pænt stykke op ad listen i forhold til de problemfyldte dage, da Honda var motorleverandør til Woking-teamet.

McLaren MCL34Sainz og Norris fortsætter hos McLaren i 2020.
Copyright McLaren


Nyheden er samtidig ensbetydende med, at nuværende McLaren-ambassadør Fernado Alonso skal se sig om efter et andet sæde, hvis han ønsker at vende tilbage til Formel 1. Derfor vil spanieren heller ikke komme til at spille nogen aktiv rolle i teamets fremtidige baneoperationer.

Det store spørgsmål er også, om noget team i virkeligheden er interesseret i – eller har råd til – at ansætte Alonso, hvormed spanieren utvivlsomt er fortid i Formel 1.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari: Silverstone passer ikke til vores bil Alonso har kontaktet Red Bull »