Brasiliens GP: Vejrudsigten

Løbet i Brasilien bliver ofte afviklet i regn. Faktisk har regn været med til at afgøre flere verdensmesterskaber. Det individuelle verdensmesterskab er afgjort i år, men der er stadig et konstruktør mesterskab på spil. Bliver det afgjort i regn?

Billeder fra Brasilien 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/11 2018 klokken 21:11

Ferrari har meldt ud, at de vil gå benhårdt efter at vinde konstruktør mesterskabet, men det kræver lidt ekstra hjælp.

Den hjælp kan komme fra vejrguderne, når der afvikles Formel 1 i Brasilien i weekenden.

Et løb, der har haft de vildeste regnvejrsløb, der blandt andet hjalp Giancarlo Fisichella til sin eneste Formel 1 sejr, tilmed i en Jordan racer.

Her kan du se hvordan de lokale meteorologer, forventer vejret bliver i weekenden:

Fredag forventes der at falde let regn. Omkring 0,3 mm, hvilket nærmest ikke er noget, hvis det samtidigt er varmt, men det er det så heller ikke. Temperaturene forventes at ligge omkring 18 grader til den 1. træning, men lidt varmere, omkring 21 grader til den anden træning.

Lørdag ser det markant bedre ud. Kun lille chance for regn, mens temperaturerne stiger til hele 27 grader, hvilket lover godt for kvalifikationen.

Søndag når vi skal se løb, er chancen for regn, endnu mindre, men den er der dog. Temperaturerne bliver som lørdag, omkring 27 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »