Binotto giver Leclerc en advarsel

Det er meget muligt, at Ferrari ser ud til at favoritiser Leclerc som det er nu, men holdchef Mattia Binotto har alligevel valgt at give den unge mand en advarsel for sit sprogbrug over radion.

Charles Leclerc . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/10 2019 klokken 12:10

Leclerc var lidt tøsesur, efter Sebastian Vettel udnyttede hans slip stream til, ikke blot at komme forbi Hamilton, men også ham selv, under starten til det russiske Formel 1 Grand Prix i weekenden.

Man havde aftalt på forhånd, at det ville være en god strategi for at komme forbi Hamilton og at Vettel lige efter skulle give Leclerc pladsen tilbage, skulle han komme forbi.

Men da Vettel først var forbi, var det forbundet med for stor risiko at lade ham falde tilbage og ind mellem Leclerc og Hamilton, da de lå for tæt.

Det betød at Vettel blev ude foran og da Leclerc så ikke formåede at følge med den erfarne tysker, begyndte Leclerc at tude over radion.

Netop det tuderi, har Mattia Binotto nu fortalt Leclerc, at han ikke vil hører mere.

"Jeg mener, at der er nogle ting vi ikke skulle have sagt over radion," kom det fra Binotto. "Især fordi, at i sidste ende vil det ikke ændre på vores beslutning."

"Man skal lære, hvornår det er bedst ikke at sige noget."

"Jeg tror på at han, Leclerc red., har forstået budskabet. Han har sagt undskyld til Sebastian, så for mig ser det ud til at han har forstået det," sluttede italieneren.

Sebastian udgik senere af løbet, med et elektrisk problem, der betød at han måtte forlade en usikker bil, hvilket var grunde til at der kom en virtuel sikkerhedsbil og at hans Ferrari blev efterladt lige udenfor porten til løbet var slut.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz er sur: For lidt tid i TV Mercedes overvejer fremtiden i Formel 1 »