Alonso: Jeg er bedre end de andre

Den dobbelte F1-verdensmester Fernando Alonso er tilbage. Spanieren glæder sig til at tage kampen op med Hamilton, Verstappen og den unge Mick Schumacher. Og selvtilliden fejler i hvert fald ikke noget…

Alonso . Copyright Alpine F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 25/3 2021 klokken 09:03

Efter Daniel Ricciardo valgte at skifte fra Renault til McLaren i 2021, skulle der findes en ny stjernekører til Renault – nu Alpine F1.

Valget faldt – måske, måske ikke overraskende – på Fernando Alonso, der var sulten efter at komme tilbage til Formel 1 for at bevise sit værd. Og selvtilliden fejler ikke noget:

I et interview med BBC udtaler Fernando Alonso, at han ikke regner med at kunne kæmpe med om løbssejre, men han alligevel har mulighed for at slå flere af de andre kørere.

På spørgsmålet om, hvorvidt Alonso tror, om han er lige så god som de andre kørere som f.eks. Hamilton og Verstappen, svarer Alonso tørt: ”Jeg er bedre end dem.”

Fernando Alonso under Young Driver's Test. Abu Dhabi 2020.Fernando Alonso under Young Driver's Test. Abu Dhabi 2020.
Copyright Renault Motorsport


Alonso var for nyligt involveret i en cykelulykke og starter sæsonen med to implanterede metalplader i kæben.

Spanieren udtaler, at han var heldig med ikke at komme mere til skade i ulykken. Og umiddelbart har selvtilliden ikke taget skade.

Alonso får mulighed for at prøve kræfter med de andre F1-kørere denne uge, når årets første Formel 1-grandprix køres i Bahrain i denne weekend.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« AlphaTauri står stærkere end 2020 Lundgaard: Ret simpelt - jeg skal vinde »