Abu Dhabis GP: Vejrudsigten

Heldigvis er det ikke sommer, når Formel 1 feltet kommer til Abu Dhabi i den kommende weekend, for så ville det have været for varmt. Men det bliver en varm afslutning der venter dem på 2020 sæsonen.

Abu Dhabis Grand Prix 2019 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/12 2020 klokken 09:12

Årets sidste Formel 1 løb, bliver næsten afviklet efter den oprindelige plan.

Abu Dhabi er vært for afslutningsløbet, som også bliver afskedsløb, som det ser ud nu, for Kevin Magnussen og Sergio Perez, mens Romain Grosjean også vil sige farvel, men desværre ikke vil kører.

De vil få en afsked i varme og ingen varsel om regn, som vi oplevede for et par år siden.

Fredag når de første træninger skal afvikles, byder på høj sol og høje temperaturer, primært til den første træning der som den eneste bliver afviklet i dagslys. 26 grader og en jævn vind.

Lørdag hvor 3. træning og kvalifikation bliver afviklet lidt senere på dagen, byder Abu Dhabi velkommen med 25 grader og let vind. Fortsat ingen varsel om regn.

Søndag årets sidste løbsdag, byder på let skyet vejr det meste af dagen, men skyfri himmel om aftenen, når løbet skal køres. Det betyder at temperaturene vil falde til omkring 24 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: Vejrudsigten Bahrains GP: Vejrudsigten »