1. opdatering allerede inden 1. løb

Red Bull havde planlagt, at komme med en aerodynamisk opdatering til Kinas Formel 1 Grand Prix, men den er angiveligt klar før og vili således blive anvendt allerede i Australien.

Verstappen Barcelona vintertest 2019 . Copyright NFL media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/3 2019 klokken 08:03

I 2019 er der nye aerodynamiske regler, der skulle vende lidt op og ned på holdenes styrkeforhold, samt gøre det nemmere at overhale.

Det lader til, at det vil blive nemmere at overhale, men ikke at det vil ændre ret meget på styrkeforholdet.

Red Bull, der er kendt for at have den nok mest innovative aerodynamiske chef, Adrian Newey, skulle nu være klar, med deres første opdatering.

Normalt ser vi ikke opgraderinger på aerodynamikken, før tidligst et par løb inde i sæsonen, men når der er så mange nye regler, som der er i år, vil de rigeste hold, helt sikkert komme med rigtig mange opdateringer, helt fra starten af sæsonen.

Red Bull er så de første, til at melde ud, at de har nye opdateringer med, allerede til åbningsløbet, mens det forlyder, at Mercedes vil komme med opdateringer, senest i Bahrain.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking News: Nye pointregler indført Mere aggressiv Ricciardo i 2019 »