Williams snupper Latifi

Williams har indgået en aftale med Nicholas Latifi, der i 2019 vil være test og reservekører for det britiske hold, samtidig med at han vil tage endnu en sæson i Formel 2 for DAMS.

Nicholas Latifi . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2018 klokken 15:12

Williams har annonceret, at de har indgået en et årig aftale med den tidligere Force India udviklingskører, Canadiske Nicholas Latifi.

Som en del af aftalen, har han sikret sig 6 første træninger for Formel 1 holdet i 2019, to in-season test sessioner samt en af testdagene i Barcelona, op til sæsonstarten.

Yderligere giver den nye kontrakt ham også to testdage for Pirelli.

Latifi, hvis far købte sig ind i McLaren tidligere i denne sæson, vil fortsætte arbejdet på at sikre sig et fast sæde, ved at forblive i Formel 2 endnu en sæson, hvor han bliver konkurent med Mick Schumacher i 2019 sæsonen.

"Jeg er meget begejstret over at få chancen for at blive en del af et så ikonisk hold som Williams," udtalte han i pressemeddelelsen.

"Det er en fantastisk mulighed for mig, for at udvikle mig til min jagt på et Formel 1 sæde."

"Ud over testarbejdet, vil jeg også få en stor rolle i simulatoren, hvor jeg skal hjælpe med at udvikle næste års racer."

"Jeg ser meget frem til at skulle bruge min tid på fabrikken i Grove, hvor jeg vil udfordre mig selv og lære holdet bedre at kende."

"Jeg glæder mig virkelig til at komme igang," tilføjede den unge canadier.

Williams holdchef, Claire Williams udtalte: "Nicholas har været meget succesfuld i de mindre klasser, hvor han har vist sig som en intelligent kører. Samtidig har han kørt flere Formel 1 test sessioner, så vi ser frem til at få ham i arbejde hos os og byder ham stort velkommen."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hill: ”Hamilton den rigtige verdensmester! Force India får nyt navn »