Williams snupper Latifi

Williams har indgået en aftale med Nicholas Latifi, der i 2019 vil være test og reservekører for det britiske hold, samtidig med at han vil tage endnu en sæson i Formel 2 for DAMS.

Nicholas Latifi . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/12 2018 klokken 15:12

Williams har annonceret, at de har indgået en et årig aftale med den tidligere Force India udviklingskører, Canadiske Nicholas Latifi.

Som en del af aftalen, har han sikret sig 6 første træninger for Formel 1 holdet i 2019, to in-season test sessioner samt en af testdagene i Barcelona, op til sæsonstarten.

Yderligere giver den nye kontrakt ham også to testdage for Pirelli.

Latifi, hvis far købte sig ind i McLaren tidligere i denne sæson, vil fortsætte arbejdet på at sikre sig et fast sæde, ved at forblive i Formel 2 endnu en sæson, hvor han bliver konkurent med Mick Schumacher i 2019 sæsonen.

"Jeg er meget begejstret over at få chancen for at blive en del af et så ikonisk hold som Williams," udtalte han i pressemeddelelsen.

"Det er en fantastisk mulighed for mig, for at udvikle mig til min jagt på et Formel 1 sæde."

"Ud over testarbejdet, vil jeg også få en stor rolle i simulatoren, hvor jeg skal hjælpe med at udvikle næste års racer."

"Jeg ser meget frem til at skulle bruge min tid på fabrikken i Grove, hvor jeg vil udfordre mig selv og lære holdet bedre at kende."

"Jeg glæder mig virkelig til at komme igang," tilføjede den unge canadier.

Williams holdchef, Claire Williams udtalte: "Nicholas har været meget succesfuld i de mindre klasser, hvor han har vist sig som en intelligent kører. Samtidig har han kørt flere Formel 1 test sessioner, så vi ser frem til at få ham i arbejde hos os og byder ham stort velkommen."

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hill: ”Hamilton den rigtige verdensmester! Force India får nyt navn »