Williams får ny sponsor

Williams går ind ind i den nye sæson, med en god økonomi fra blandt andet en helt frisk sponsoraftale med software firmaet Acronis.

Barcelona pre-season test 2 - Williams Martini Racing . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/2 2018 klokken 12:02

Williams, der præsenterer deres 2018 racer i morgen, torsdag d. 15. februar, hvilket også betyder at de er de første til at vise en 2018 racer, har indgået en større sponsoraftale med det russiske software firma Acronis.

Men selvom der er mange, der nu er ude og sige, at det netop er Williams som Acronis har valgt at sponsorere, hænger sammen med at russiske Sergey Sirotkin skal køre for dem i 2018, afviser det russiske firma dette.

"Vi var langt inde i forhandlingerne med Williams, da de skrev kontrakt med Sergey Sirotkin, hvilket på ingen måde har påvirket vores beslutning," kom det fra Acronis direktør, Serguei Beloussov.

Acronis Sponsorerede Toro Rosso, mens Daniil Kvyat kørte for holdet, men da han blev fyret, valgte de så også at opsige samarbejdet med Red Bull junior holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso vil vinde i år HAAS VF-18 »