Villeneuve: Ikke fortjent

Daniil Kvyat har fået lov til at blive en sæson mere hos Toro Rosso, men det er ikke fortjent, hvis man spørger en tidligere verdensmester.

Jacques Villeneuve kører sin fars, Gilles, Ferrari 312T4 . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/10 2016 klokken 16:10

Russiske Daniil Kvyat har ikke haft en særlig god sæson. Sæsonen startede ellers godt med nogle gode resultater, men efter et par dårlige resultater, med nogle voldsomt dumme fejl, blev russeren degraderet af Red Bull Racing og sendt ned til Toro Rosso. Den degradering gjorde det blot endnu værre for russeren, fordi han har ikke rigtig kunne finde sig selv igen efter alt balladen. Toro Rosso har dog alligevel forlænget kontrakten med Kvyat, men det er ikke fortjent, hvis man spørger en tidligere verdensmester.

Daniil Kvyat.
Copyright Red Bull Media


Den canadiske verdensmester fra 1997, Jacques Villeneuve mener nemlig ikke, at Daniil Kvyat har leveret de resultater der kræves for at få en ny kontrakt.

"Det er overraskende at de har valgt at forlænge med ham, fordi hans resultater viser ikke, at han skulle have haft en ny chance i Formel 1. Derfor må de kunne se noget i ham, som ingen andre har set. Kvyat har ikke gjort noget væsen af sig siden han kom tilbage til Toro Rosso og han har fået smæk af Carlos Sainz. Toro Rosso er ikke et team som skal beholde kørere, så der må være ligge et eller andet bag forlængelsen. Det kan være at han arbejder godt med udviklingen af deres nye bil," lyder det fra Villeneuve.

Pierre Gasly
Copyright Red Bull Photofiles


Jacques Villeneuve er dog ikke den eneste som ikke helt forstår Red Bull og Toro Rossos beslutning om at forlænge med Daniil Kvyat, Pierre Gasly forstår den nemlig heller ikke. Franskmanden var nemlig favorit til at få russerens sæde, så han forstår ikke, hvorfor hans russiske kollega får endnu en chance.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USAs GP: Weekenden i billeder Sainz: Alonsos overhaling var fair »