Vettel: Vi kan ikke være stolte

Ferrari har haft en skidt sæson, faktisk så skidt at de ikke har noget at være stolte af, siger Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel. . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/11 2016 klokken 09:11

Inden sæsonen var Ferrari udset til at skulle kunne true Mercedes og muligvis kunne nappe det mesterskab, som de italienske heste ikke har fået siden 2007. Sådan er det som bekendt ikke gået, fordi Ferrari har haft en del problemer i denne sæson, hvor det kun er blevet til en smule podiepladser. Det har haft den betydning at Ferrari er blevet sat til vægs af både Mercedes og Red Bull, hvilket ikke er optimalt og det er heller ikke godt nok, hvis man spørger Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Tyskeren mener nemlig ikke, at holdet har opnået de mål de havde sat sig, hvilket også gør at de ikke kan være stolte af deres 2016 sæson.

"Alt i alt, så vil jeg sige at bilen har været lidt bedre end den var i sidste sæson. Jeg synes bilen har været en del mere konkurrence dygtig i denne sæson, hvilket man har kunne se på tiderne i ny og næ. Vores problem har været, at tingene ikke altid er gået vores vej. Derfor kan vi ikke være stolte af den her sæson, fordi vi kom ind til sæsonen med det mål at vi ville kæmpe om VM-titlen og det har vi ikke kunne gøre," lyder det fra Sebastian Vettel.

Kimi Räikkönen og Sebastian Vettel.
Copyright Ferrari Media


Ferrari startede ellers sæsonen godt, hvor det lykkedes Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen, at komme på podiet i otte af de ni første løb. Siden da er det dog gået en del ned af bakke, fordi siden det britiske grand prix har Ferrari kun hentet en enkelt podieplacering, hvilket var en tredjeplads til Sebastian Vettel på Monza. Det betyder at specielt den sidste halvdel af sæsonen har gjort ondt på Ferrari, fordi det er her at Red Bull har været onde ved dem og frataget dem muligheden for at nappe andenpladsen i konstruktørmesterskabet, hvilket ellers var minimumskravet for en god sæson.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jeg tænker ikke på WEC Abu Dhabis GP: 1. frie træning »