Verstappen kommer til at savne Alonso

Max Verstappen er lidt ked af, at han aldrig rigtigt kom til at køre direkte race mod eks-verdensmesteren Fernando Alonso – i det mindste i øjenhøjde. Og årsagen er ret klar, mener Verstappen

Interview med Verstappen på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 10/12 2018 klokken 11:12

Selv om Max Verstappen først startede i Formel 1 i 2015, er der alligevel noget, som han allerede nu kommer til at savne: at køre rigtigt race mod den dobbelte verdensmester Fernando Alonso. Det er "lidt ærgeligt", mener Verstappen.

Verstappen uddyber: "Selvfølgelig har jeg kørt mod Fernando i Formel 1, men på grund af de forskellige problemer i hans forskellige teams, lå han altid langt bagud. Vi kørte aldrig rigtigt mod hinanden. Og det er jeg lidt ked af. Jeg har kæmpet direkte mod Seb [Vettel] og Lewis [Hamilton], og det var herligt, men aldrig mod Alonso."

Max Vertappen har åbenbart stor respekt for Alonso. Han husker tilbage på, hvordan Alonso kæmpede hårdt mod f.eks. Schumacher – og vandt. "Dengang da jeg så løbene i fjernsynet, kørte han altid mod dem [Schumacher, Hamilton og Vettel]. Og det er selvfølgelig en god ting, at han var med i feltet i min tid, men det er lidt trist, at vi aldrig kæmpede direkte mod hinanden i øjenhøjde."

Alonso interview på Monza 2018Alonso interview på Monza 2018
Copyright BMF1


Der har dog aldrig været noget særligt specielt godt forhold mellem Verstappen og Alonso, siger Verstappen, i det mindste "ikke uden for Formel 1". Men han har aldrig haft problemer med den nu tidligere Formel 1-kører: "Han var altid flink over for mig. Og det værdsætter jeg ved ham."

Hvem ved – måske kommer Verstappen og Alonso til at køre mod hinanden i øjenhøjde om et par år.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz manglede resultater Ledelsesproblemer hos McLaren »