Verstappen bør få andenpladsen fra Monaco

Efter et løb med regn og kaos i Tyskland, står der nogle folk tilbage, med en lidt flad følelse, efter FIA lod Charles Leclerc slippe for straf, for hans usikre udkørse.

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/7 2019 klokken 15:07

"Jeg tænker at Max kan få sin P2 tilbage fra Monaco, hvis han sender løbets stewards en check," skriver Red Bull mekaniker Ole Schack på sin Facebook.

"Samme forseelse forskellige straffe!"

Og man må sige, at Ole Schack har fat i noget. Det er ofte, at vi ser, at Ferrari og Mercedes slipper billigt for forseelser, mens de mindre hold bliver dømt hårdt.

Red Bull er ikke et af de mindre hold, men et hold der ofte modtager hårde domme.

Senest så vi også, at Alfa Romeo blev straffet ultra hårdt, efter at data viste, at de havde koblet til forkert under løbsstarten, hvilket blev oversat til en tyvstart.

Der er dog ingen tvivl om, at det er udfordrende for løbets stewards, at udstede den rigtige straf, under løbet, hvor alt skal gå hurtigt, men FIA bør tilskynde, at de forskellige stewards lærer at tage beslutninger der er rimelig ens.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull: Verstappen måske verdensmester i år Haas overvejer udskiftning »