USA´s GP: 3. frietræning. Verstappen hurtigst

Det er sidste chance for at få sat bilen optimalt op til kvalifikationen, her hvor de sidste justeringer skal på plads og her hvor kørerne skal finde det sidste specielle sving, der bringer netop dem frem.

Max Verstappen. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/10 2016 klokken 18:10

Red Bull er glade for banen i Texas, men samtidig sidder man og tænker, at Mercedes bare leger med dem, inden kvalifikationen.

Efter en rimelig fredag for Renault, viste Palmer og Magnussen sig absolut ikke fra bedste side i optakten til kvalifikationen.

Dog fik de gjort noget ved bilerne, lige inde træningen blev afsluttet, hvilket fik Palmer helt op som nummer 12, mens Magnussen, efter en fejl, kun rykkede op som nummer 18.
Uden fejlen, var Magnussen dog den hurtigste af de to, men det er jo en hel omgang der tæller, så der er noget der skal ses nærmere på, inden kvalifikationen.

At Red Bull sluttede med at sætte de to hurtigste tider, kan til dels tilskrives at Mercedes ikke fik sendt deres to kørere ud, så de kunne sætte en tid til aller sidst.

Træningen var afbrudt af et rødt flag, efter Wehrlein fik sat sin Manor racer fast i et af grus afkørsels områderne og Seinz punkterede, men fik listet sin racer hjem.

Det bliver spændende at se, om Red Bull kan holde fast i overtaget så vi får en udfordring til Pole position i aften.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Problemer med Hamiltons racer USAs GP: Kvalifikationen live - Hamilton snupper p »