Steiner stolt af teamet

Günther Steiner var glad efter løbet men hans primære tanker gik på teamets vedholdenhed over de seneste to år. Kevin Magnussen selv var glad for de ekstra placeringer han fik da Red Bull udgik med begge racere.

Kevin P5 i Bahrain 2022 . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 20/3 2022 klokken 21:03

Haas har gået igennem to meget sløje år, efter nogle gode sæsoner i 2018 og 2019, som bød på mange point over begge sæsoner. I dag kom smilet igen frem hos den sympatiske (og meget bandende) teamchef. Med kevin Magnussen på P5 og Mick Schumacher P11 så ligner Haas igen et team i toppen af midt-feltet, måske endda bedre.

"En meget god dag for os i dag, det er godt at være tilbage for hele teamet. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, ikke kun i dag men over de sidste to år. Alle har holdt hovedet højt og været parat til det øjeblik hvor vi havde i en god bil. Da øjeblikke kom, gjorde alle deres del af opgaven og jeg er meget stolt af dem. De kan være stolte af deres indsats", udtaler Steiner efter løbet.

Kevin P5 i Bahrain 2022Kevin P5 i Bahrain 2022
Copyright Haas F1


Kevin Magnussen var godt tilfreds med at forvandle sin syvende startplacering, til en femteplads i løbet: "Skørheden fortsætter bare. Vi havde et virkelig godt ræs og bilen var god hele vejen igennem. [...] Til sidst var der en safety car som satte alle på samme dæk, og derfra var et sprintræs til slutningen, det var meget intenst. Naturligvis, lidt heldigt at begge Red Bull racere udgik, men det tager vi gerne"

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP; Løbsresume: Ferrari triumferer BMF1's Power Rating: Bahrains GP »