Silverstone lader sig ikke presse

Det Britiske Formel 1 Grand Prix kan være i fare for at lukke. Efter 2019 har Silverstone ikke længere en gældende kontrakt om at afholde løbet. De er heller ikke desperate for at få en ny.

Englands GP 2015 . Copyright manor F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/12 2018 klokken 14:12

Der skal andre vilkår til, hvis Silverstone skal forblive på Formel 1 kalenderen, hvis du spørger banens direktør, Stuart Pringle.

"Vi vil ikke skrive under på en ny kontrakt, for en hver pris," kom det fra Stuart Pringle i et interview med Sky Sport.

"Silverstone som forretning, har historiskset været meget afhængig af Formel 1 løbet, men vi har tidligere indset at det ikke var sundt, hvorfor vi har gang i så mange andre projektor, at vi nu kan klare os uden Formel 1 løbet."

"Der skal ikke hærske tvivl om, at vi er meget interesseret i at fortsætte vores samarbejde med Formel 1, men det må ikke være for enhver pris."

Hos Liberty Media, er Chase Carey ganske rolig.

"Vi ønsker at holde fast i de historiske baner, men det er også vigtigt for os, at tilføje nye baner og lande, så vi kan øge interessen for Formel 1," udtalte Chase Carey.

En af de nye baner der har været på tale, er en ny by bane i London, der uden tvivl vil erstatte Silverstone, skulle man finde frem til en løsning.

Begge parter understreger dog, at der absolut ikke er taget nogen beslutning endnu og at der heller ikke vil blive taget en, inden vi er forbi løbet på Silverstone i 2019.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen har en Plan B 13 ud af 21 »