Samme besætning i 2019

Günther Steiner fra Haas er chef for både Magnussen og Grosjean. I 2018 har han valgt at beholde begge kørere, og hvis han frit kunne vælge vil intet ændres derefter.

Haas F1 Hospitality. . Copyright Haas F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 23/1 2018 klokken 09:01

For en gangs skyld kan Kevin Magnussen gå ind til en ny sæson vel vidende hvordan holdet fungerer. For første gang i hans Formel 1-karriere begynder han sin sæson ved det samme hold som han sluttede det forrige år hos. I undertegnedes optik er det også vel fortjent da han helt sikkert har talent, men nu også er ved at modnes som Formel 1-kører, og bedre viser hvorfor han er der.

Hans chef, Günther Steiner, mener åbenbart det samme. Ikke kun om Magnussen, men også om Romain Grosjean som nu skal til at starte sit 3. år for det amerikanske HAAS hold.

Kevin Magnussen og Romain Grosjean præsentationsbillede fra Haas F1
Copyright Haas F1


Steiner synes at begge kørere er værdige, og ville foretrække at fortsætte med den samme kombination efter 2018. Han indrømmer dog også at det ikke altid går som præsten prædiker, da der er mange andre faktorer indblandet.

Til Motorsport.com siger han ”De er begge værdige til at blive. Spørgsmålet er om de ønsker at blive. Der er mange faktorer det skal tages hensyn til.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klassens "nye" dreng: Alfa Romeo (1/3) Force India klar med nyt navn »