Renault mere optimistisk

De snævre baner, der er kørt på over de seneste tre runder, har ikke lige været Renaults kop the. Men den mere åbne bane i Østrig, skulle gerne få Renault til at se bedre ud igen

Kevin Magnussen, Bahrain 2016 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2016 klokken 20:06

"Vi forlod det spanske Grand Prix med en gd følelse af, at vi var på rette vej, men siden har det været helt galt," udtalte Renaults Formel 1 chef Cyril Abiteboul.

"De snævre baner i Monaco og Montreal, samt tildels i Baku, har været virkelig svære for os, selvom vi er kommet med en del forbedringer til bilen."

Renault mener selv, at den stærkt opgraderede motor som Kevin Magnussen fik for første gang i Monaco, er en af feltets stærkeste, men indrømmer samtidig at deres chasis langt fra fungerer som ønsket.

"Vi har forbedret os meget, men de snævre baner passer bare ikke til vores bil."

Renault har kun 6 point i mesterskabskampen, alle taget hjem af Kevin Magnussen i Rusland, hvilket er langt fra det mål som Renault havde, da de sent sidste år overtog Lotus holdet.

"Vi kender vores svagheder og styrker, hvilket hjælper os videre. Vi tror på at vi kan komme højere op i feltet og score flere point," tilføjede han.

Han understregede samtidig, at Renault på ingen måde har opgivet 2016 sæsonen, som der ellers antydes i andre medier.

"Det er vigtigt for os, at vi udvikler os konstant, uanset om der er nye regler i 2017", sluttede Cyril Abiteboul.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Checo bliver hvor han er Positiv Kevin tager til Østrig »