Ocon fik råd fra Wolf i Perez-konflikt

Da bølgerne gik højest i rivaliseringen mellem Force India-kørerne Sergio Perez og Esbeban Ocon tidligere på sæsonen, søgte den unge franskmand råd hos Mercedes’ teamchef Toto Wolf.

Esteban Ocon i Bahrian . Copyright Force India

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/12 2017 klokken 18:12

Det er ikke kun under F1-bilerne, at det slår gnister. Teamenes interne rivalisering går heller ikke altid stille af sig, hvilket bl.a. var tilfældet med de to Force India-kørere Esteban Ocon og Sergio Perez. Det var især tydeligt under løbene i Canada, Ungarn og Spa, hvor de to kørere var i mere end almindelig nærkontakt.

Det var tydeligt, at spændingerne mellem de to kørere steg løb for løb, og hvad gør en kun 20-årig og uerfaren kører i den situation? Ocon søgte hjælp hos Mercedes, som han i forvejen er tilknyttet som juniorkører, og spurgte teamchef Toto Wolf til råds.

"Det første jeg gjorde, var at ringe til ham (Toto Wolff. red.) for at høre, hvordan de tacklede situationen med Lewis og Nico,” fortalte Ocon til Motorsport.

Esteban Ocon.
Copyright Force India


"De var der med det samme, da jeg bad om råd, og de hjalp mig virkelig. Jeg fik deres synspunkt. De er verdensmestre og ved, hvad de taler om. Jeg fik også Force Indias synspunkt.”

Det oplagte spørgsmål er naturligvis, hvordan forholdet mellem de to kombattanter er nu.

”Vi holder måske ikke lige frem ferie sammen, men vi kommer udmærket ud af det med hinanden.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo til Mercedes? Vettel: Mit værste og bedste minde fra 2017 »