Ny aero-chef til Sauber

Som direkte følge af samarbejdet mellem Ferrari og Sauber i form af Alfa Romeo-navngivningen af holdet, opruster Sauber nu med en ny aerodynamisk chef, som tidligere har været tilknyttet Ferrari.

Alfa Romeo Sauber F1 . Copyright Sauber F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2018 klokken 11:04

Da Ferrari præsident Sergio Marchionne i december sidste år meldte ud, at de forventede at mande kraftigt op på Sauber-fabrikken i Hinwil, var der ikke mange der tvivlede på, at en del af disse folk ville komme fra Ferrari.

Nu er der udnævnt en ny aerodynamisk direktør.

Jan Monchaux tiltræder stillingen med øjeblikkelig virkning. Han kommer fra Audi men har en fortid hos Ferrari og Toyota.

I en pressemeddelelse fra holdet udtaler holdet tekniske direktør Jörg Zander, at han ser frem til at arbejde sammen med Monchaux, der erstatter Nicolas Hennel de Beaupreau.

”Det markere et vigtigt skridt i et større projekt,” kom det fra Zander. ”Det er målet at styrke holdet og få Alfa Romeo mere implementeret, til gavn for de resultater vi har som mål på banerne.”

Alfa Romeo Sauber C37
Copyright Sauber F1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA blåstempler HAAS-samarbejdet med Ferrari København tæt på at blive Formel E værtsby »