Michael Schumacher deltog i sin datters bryllup

Til december, er det 11 år siden Michael Schumacher kom galt afsted under en skiferie. Siden har man hverken set eller hørt fra ham. I weekenden ændrede det sig, da han deltog i datteren Gina-Maria's bryllup.

richael Schumacher . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/10 2024 klokken 15:10

Michael Schumachers datter, Gina-Maria, blev i weekenden gift med Iain Bethke, i en ceremoni i Schumachers sommerhus på Majorca.

Et bryllup, der blev afholdt for den nærmeste familie og venner, hvor alle måtte aflevere deres mobiltelefoner, da de ankom.

Og det var der en helt speciel grund til, da det viste sig at brudens far, den 7 dobbelte Formel 1 verdensmester og store legende, Michael Schumacher, deltog i brylluppet.

Der er intet kommet ud, om hvilken tilstand han var i, men allerede nu, forlyder det, at det ventes at han snart vil deltage i et andet, og måske mere offentligt, arrangement.

Deltagerne til brylluppet har fortalt, at det var et ret magisk bryllup, uden nogen af dem har kommenteret på Michael Schumachers tilstand.

Ingen billeder er kommet ud og ingen udtalelser om ham, samtidig er der forskellige påstande om hvor Michael Schumacher faktisk bor. Er det i deres store hjem i Schweiz eller holder han faktisk til på Mallorca?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det tekniske hjørne: Motorreglementet gennem tider Formel 1 indgår nyt milliard-partnerskab »