Mere Power til Mercedes

Mercedes melder lidt optimistisk ud, at det ser ud til at deres motor bliver endnu stærkere til 2019 sæsonen. Tidlige udfordringer ser således ud til at være overvundet.

Mercedes motor . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/1 2019 klokken 09:01

I december måned, kom det frem, at Mercedes havde lidt udfordringer med deres nye 2019 motor, hvilket holdchef Toto Wolff selv var ude at bekræfte.

Men det hårdtarbejdende hold, der netop har hyret den danske Formel 1 mekaniker Emelie Rath, lader til at have fået styr på det hele allerede nu.

Faktisk ser de seneste data så gode ud, at de nu melder ud, at det ser ud til at den nye motor bliver endnu stærkere.

Det må man sige, er dårlige nyheder for de andre tophold, især for Red Bull, der ser ud til at være på hælene med Honda, til trods for lovende udsigter fra dem tidligere.

For Mercedes, er det udviklingen i vindtunnelen, der ser ud til at have givet pote.

Samtidig udtaler Mercedes udviklingchef, Aldo Costa, at Wolff's udtalelser om at de var lidt bagud, bygger på en misfortolkning af hans udtalelser.

"Når man kommer en ny motorkonstruktion i bænken for første gang, vil der altid være udfordringer, men ikke noget der bekymre," kom det fra Costa.

Han melder ud, at alt ser virkelig lovende ud for det nye koncept.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda-udfordringer for Red Bull Haas tror på fremskridt i 2019 »