Mercedes favoritter til Ruslands GP

Når man ser på statistikken, er der ikke meget tvivl om, at Mercedes er de helt store favoritter til at sikre sejleren med en af deres biler i Sochi. Men Red Bull vil gøre alt hvad de kan, for at forhindre det.

Hamilton (tv) hilser på Verstappen efter sejren i Portugals GP 2021. . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2021 klokken 12:09

Skulle det, mod nærmest alle odds, lykkes for Max Verstappen at vinde løbet på Sochi-banen i den kommende weekend, vil det have en meget afgørende indflydelse på om det vil lykkes for ham, at fravriste Hamilton endnu en titel.

Men Sochi er Mercedes-teritorium.

Samtlige løb der er blevet kørt på den russiske bane, er blevet vundet af en Mercedes. Hårde odds mod Verstappen og Red Bull.

Men Lewis Hamilton indrømmer, at de i år, har en modstander der mindst er lige så stærke som dem selv, hvis ikke stærkere, hvilket kan ændre på udfaldet i år.

"Vi har en meget stærk konkurrent i år, som mindst er lige så stærk som os, så det bliver ikke nemt at vinde i år. Samtidig ser det ud til, at vi måske kan forvente regn, hvilket ikke er til vores fordel," kom det fra Hamilton under et pressemøde tidligere i dag.

Der er ingen tvivl om, at netop regn er det som Red Bull håber mest på, kan hjælpe dem til en sejr på søndag, men vejrudsigten peger ikke helt i den retning, som det er nu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt weekendformat til Monaco Officielt: HAAS tager et år mere med de samme »