Max giver Villeneuve igen

Jacques Villeneuve mener at Max Verstappen er for farlig, men den unge hollænder minder ham om dyster fortid.

Max Verstappen . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/9 2016 klokken 15:09

Den anden dag var den tidligere Formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve ude at udtale, at han mener FIA holder hånden over Max Verstappen, fordi de gerne vil gøre ham til en stjerne. Det betyder, at de eksempelvis ikke straffer ham når han gør noget der kan være farligt, hvilket naturligvis er problematisk, fordi det kan ende med at dræbe nogen. Det vil den unge hollænder dog ikke høre på, så nu har han været ude, at skyde igen med de rigtig skarpe skud. Den unde hollænder minder nemlig canadieren om et lille uheld, Villeneuve var ude for tilbage i 2001.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Her kørte Jacques Villeneuve nemlig galt i Australien og noget af hans bil røg ud og tog livet af en af de Marshalls der stod rundt om banen.

"Villeneuve skal passe på, hvad han siger, når han udtaler at jeg måske kan komme til at slå nogen ihjel, ved at køre som jeg gør. Jeg har ikke dræbt nogen endnu, men det har han, fordi det var dele fra hans bil, som ramte og dræbte en Marshall tilbage i 2001," siger den unge hollænder til de hollandske medier.

Billeder fra Jacques Villeneuves testkørsel i anledning af 30 års dødsdagen for Gilles Villeneuve
Copyright Ferrari Media


Nu er Jacques Villeneuve, så ikke den eneste som har været ude efter Max Verstappen i denne her uge, men han er helt klart den som får det groveste svar tilbage. Max Verstappens kommentar er nok også lige til den grove side, der er i hvert fald mange på de sociale medier der mere end nogensinde før, mener at den unge hollænder skal have sig en lærestreg.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP. 2. frie træning. Hamilton hurtigst Eksklusivt interview med Kevin Magnussen – Del 2 »