Massa til DTM, WEC eller FE

Felipe Massa stopper i Formel 1 efter denne sæson, men han fortsætter med at køre ræs og nu kommer han med nogle bud på, hvor han kan ske at køre ræs henne.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/9 2016 klokken 16:09

I går var Jenson Button ude at sige, at han godt kunne finde på at køre Rallycross eller Super GT, i hans sabbat-sæson. Han er dog ikke den eneste kører som forlader Formel 1-feltet efter denne sæson, det gør Felipe Massa som bekendt også. Der er dog en chance for at Button kommer tilbage, men sådan er det ikke med Massa, han har valgt at forlade Formel 1-feltet helt. Brasilianeren er dog ikke færdig med motorsport, der er nemlig mange serier som kunne være attraktive for ham.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1


Massa mener nemlig at serier som DTM, WEC og Formula E kunne være meget spændende at prøve, mens han ikke tror han kommer til at gøre som hans landsmand Rubens Barrichello, der har gjort karriere i Indycar og brasiliansk stockcar siden han forlod Formel 1.

"Jeg tror ikke jeg kommer til at køre Indycar eller brasiliansk stockcar, det bliver nok nærmere DTM, WEC eller Formula E. Det er de tre serier jeg godt kunne tænke mig at prøve, men nu må vi se jeg er åben for alt. Jeg vil gerne ud og køre ræs, så jeg skal bare lige finde ud af, hvor jeg ville kunne få mest sjov ud af at køre ræs," siger brasilianeren til motorsport.com.

Formula E løbet i Long Beach - Long Beach ePrix
Copyright FIA Images


Felipe Massa er 35 år gammel og han har kørt Formel 1 siden 2002, hvor han fik debut for Sauber. I 2003 var brasilianeren så testkører for Ferrari, inden han i 2004 og 2005 igen var at finde i Sauber-raceren. I 2006 afløste Massa så landsmanden Barrichello hos Ferrari, hvor han hentede to sejre og en samlet tredjeplads i den første sæson for de røde. I 2008 var brasilianeren tæt på at vinde VM, men det blev spoleret af Lewis Hamilton som overhalede Timo Glock i det sidste sving i den sæson, så briten kunne tage sin første VM-titel.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel: Ikke en forfærdelig sæson Lowe til Ferrari »