Magnussen er optimistisk

BMF1 har en udsendt med i Holland, og BMF1 fik en snak med Kevin Magnussen efter de to træninger var overstået, og Haas-køreren er optimistisk med weekendens resultater.

Hollands GP fredag . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 3/9 2022 klokken 11:09

Formel 1 er taget til Holland for at køre sæsonens 15. F1-Grand Prix. Det er andet år for Formel 1-på Circuit Zandvoort, med det nuværende layout, men for en vis dansker, er det første gang, at han stifter bekendtskab med den populære racerbane.

Det er samtidig en glad Kevin Magnussen, der møder BMF1 efter de to første træninger er færdige i Holland.

Kevin kørte sig til en 13. Plads i den 1. frie træning og en 19. Plads til 2. frie træning. Men det er ikke noget der skræmmer danskeren. Der skal bare lidt data-knusning og lidt mere kørsel på banen til, så burde det se bedre ud for teamet. Man skal dog heller ikke ligge for meget i de to resultater, da det som sagt, stadigvæk er træning.

Men, det er en positiv Kevin Magnussen som funderer lidt over den nye racerbane, da BMF1´s udsendte får en snak med ham efter 2 frie. træning.

Til spørgsmålet om, hvordan det er at køre på den nye bane, svarer Kevin Magnussen til BMF1:

“Det er fedt at køre på sådan nogle baner stadig. Det er bare lidt sjovere, istedet for flade, åbne baner.”

Er det fordi, der er de der “Nascar”-hældninger på banen, bliver Magnussen herefter spurgt om.

“Ja. Det er en kombination af mange ting. Der er kontant afregning, hvis du laver en fejl, og så er der mange muligheder for forskellige teknikker og måder du kan køre på. Der er ikke sådan én linje, der er den rigtige. Du kan gøre lidt forskellige ting.”

Og den sidste del, er jo særlig interessant for Haas-køreren, hvis der skal hives point med hjem til Danmark. Fordi, i og med, at der ikke kun er én racing-linje som sådan, så kan det åbne for alternative muligheder for at overhale, når det går løs på søndag.

Manglende overhalinger var nemlig et af kritik-punkterne ved sidste års løb på Zandvoort.

Herefter bliver Kevin spurgt ind til, at han virkede optimistisk i torsdags hvad angår bilens performance her, sammenlignet med på Spa. Så BMF1 spørger Kevin, om det også er tilfældet, efter fredagens træning 1 og 2.

“Jeg tror vi er stærkere, end vi var på Spa, men vi har lidt arbejde foran til at komme i Q3 f.eks. og i pointene. Det er en svær bane at overhale på.”

“Vi har brug for at være hurtige i tidtagningen i morgen, men vi arbejder hen over natten og se om vi kan.”

“Du bliver ved med at blive bedre, du bliver ved med at finde mere tid. Så nu må vi arbejde med tingene i aften, og så finder vi noget mere i morgen."

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP: 2. frie træning Hollands GP: 3. frie træning »