Leclerc: Jeg kæmper for at blive klar (til Ferrari)

Til pressemøde i Østrig var det en ydmyg Charles Leclerc, der endnu en gang blev spurgt til næste års mulige sæde hos Ferrari - et rygte, der bliver større og større.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Alfa Romeo Sauber

Af: Erik Enevoldsen (ee@bmf1.dk) d. 29/6 2018 klokken 09:06

Der har været rygter om Leclerc til Ferrari i, hvad der føles som evigheder. Det seneste, måske lettere vanvittige rygte, er at Leclerc allerede skulle overtage Kimi Räikkönens sæde til det belgiske GP på SPA i år.

Pressemødet torsdag i Østrig startede også ud med spørgsmål om hans fremtid – naturligvis.

Leclercs udtalelse var her var meget lig hvert eneste løb de sidste måneder:

”Jeg fokuserer virkelig bare, og jeg prøver på ikke at tænke på det og prøver virkelig at fokusere på hvad jeg laver nu. Som jeg har sagt før – jeg gentager virkelig mig selv hver uge, desværre, jeg ville ønske, jeg kunne bringe jer noget mere, men – jeg er nødt til at fokusere på i år,” starter Leclerc og fortsætter da:

”Det er ikke godt for mig, hvis jeg fokuserer på, hvad der kan ske, så for nu prøver jeg bare at gøre det bedst mulige arbejde i bilen. Heldigvis for mig går det hele ret godt for mig for nu, og jeg håber det bliver ved sådan.”

Charles Leclerc til pressekonference i Østrig
Charles Leclerc til pressekonference i Østrig
Copyright BMF1


Heldigvis for Leclerc, er det Nicolas Todt (søn af FIA præsident Jean Todt), Leclercs manager, der styrer hele showet med, hvordan Leclercs karriere skal gå. Det tager noget af presset af Charles selv.

BMF1 spurgte da til, hvorvidt han føler sig klar til et sæde hos Ferrari, hvis muligheden skulle byde sig. Da kom et meget voksent svar, fra den unge monegasker:

”Det er altid et svært spørgsmål – Som sidste år, da jeg var i Formel 2, folk hele tiden spurgte om jeg var klar til at hoppe i Formel 1 – du ved det ikke rigtig før du rent faktisk er i Formel 1 og har kørt dit første løb,”

Efter en lille pause, fortsættes der:

”Men dét, der er helt sikkert er, at jeg presser mig selv hvert løb for at lære så hurtigt som muligt, for at vokse så hurtigt som muligt, og for at være så klar som muligt, hvis jeg en dag har muligheden.”

Han slutter samtalen om fremtiden af med en opsummering:

”Ja, det er dét. Jeg prøver bare at lære så meget som muligt så hurtigt som muligt.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin afviser Ferrari-rygte Ricciardo vælger inden sommerpausen »