Launch-datoer

Vi nærmer os den længe ventede tid, hvor vi igen vil se Formel 1-racere på banen. men inden vi påbegynder testarbejdet, skal vi lige præsenteres for nogle nye racere.

RS17 launch i London . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/1 2018 klokken 12:01

Halvdelen af feltet har nu sat dato på, hvornår de har tænkt sig at vise deres 2018 Formel 1-racere frem, mens andre har meldt klart ud på, hvor de præsenterer.

Som det ser ud nu, bliver Willilams de første til at løfte sløret for deres nye racer, hvilket sker allerede den 15. februar.

De næste, bliver Alfa-Romeo Sauber d. 20. februar, en dato der går rygter om også vil blive dagen for Renaults præsentation, der dog endnu ikke er bekræftet.

Den 22. februar præsenterer Mercedes på Silverstone og Ferrari i Maranello.

Den 23. februar viser McLaren deres nye Renault-powered racer frem, hvilket bliver på fabrikken.

Red Bull og Toto Rosso har endnu ikke bekræftet deres launch, men rygter peger på, at de ikke vil lave nogen stor præsentation, men blot lave en lille ting på Barcelona banen, om morgenen inden den første vinter test d. 26. februar.

Force India, der forventes at skifte navn, menes at afholde en større launch netop fordi de skifter navn.

Og så er der HAAS. Her er der ingen rygter, men vi forventer ikke noget stort, så et godt bud vil være i Barcelona d. 28. februar.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alfa Romeo Sauber launch dato fastsat Alonso slutter som nummer 38 »