Kursen sat mod Las Vegas

Liberty Media, der ejer de kommercielle rettigheder til Formel 1, og som hører hjemme i USA, har et ønske om, at der kommer mindst ét løb mere i USA. Las Vegas er for alvor inde på radaren.

USAs Grand Prix 2017 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/12 2017 klokken 11:12

Det har længe været ønske fra Formel 1-ejernes side, også da det var Bernie Ecclestone, som var ejer, at få mulighed for at lave et Formel 1 gadeløb i Las Vegas.

Længe har det virket som en våd drøm, men på det seneste har Liberty Media opkøbt flere navne, der kæder spille-byen sammen med Formel 1.

Luca Colajanni fra Liberty Media bekræfter, at der bliver set nærmere på muligheden for at afvikle et Formel 1-løb i Las Vegas.

"Vi ser på mulighederne for at have et løb mere i USA. Las Vegas er absolut en af de byer, vi ser nærmere på, men vi ser også på Miami og New York som muligheder," kom det fra ham.

En talsmand fra Las Vegas events, udtaler imidlertid, at de ikke er involveret i nogle planer om et løb i byen, som det er nu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hondas motorchef får sparket HAAS i Maserati-klæder »