Hulken: Jeg har aldrig overvejet det

Nico Hülkenberg var angiveligt en kandidat til det ledige Mercedes-sæde, men tyskeren har aldrig overvejet at bryde sin kontrakt med Renault.

Le Mans 2015 . Copyright Porsche Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 13/1 2017 klokken 10:01

Nico Hülkenberg regnes af mange for at være en af de mest solide og talentfulde kørere i Formel 1. Det betyder at han fra og med 2017 skal tørne ud for Renault, hvilket vil være det første fabriksteam Hulken prøver at kører Formel 1 for. Kontrakten med Renault kom på plads forholdsvis tidligt, hvilket betyder, at tyskeren aldrig rigtig har været inde i billedet som mulig afløser for sin navnebror og landsmand Nico Rosberg. Det er i hvert fald sådan det har set ud udefra, men sandheden har åbenbart været en anden.

Nico og Nico med efternavnene Hülkenberg og Rosberg.
Copyright Sahara Force India


Toto Wolff skulle angiveligt have forhørt sig hos Renault, som så sagde nej. Det passede dog den 29-årige tysker fint, fordi han var allerede forelsket i sin nye kæreste som han siger.

"Når man kigger på hele situationen som den var, så overvejede jeg aldrig at skifte. Jeg var nemlig allerede forelsket i min nye kæreste, Renault. Medhensyn til Nico (Rosberg), så det det naturligvis trist, at han ikke er en del af feltet i næste sæson. Jeg er dog ikke i tvivl om, at han har helt styr på hvad han laver," lyder det fra tyskeren.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Nico Hülkenberg har aldrig vundet i Formel 1, men han har vundet i alt andet han er stillet op i. Det er det som gør, at mange har så godt et øje til ham, selvom han ikke en gang har været på podiet i Formel 1. Om han kommer på podiet med Renault på et tidspunkt vides ikke, men der er ingen tvivl om at den tidligere Le Mans-vinder vil gøre alt hvad der står i hans magt, for at det skal lykkedes.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brundle fik hjerteanfald Manor tæt på redning »