Hülken: Ingen Le Mans til mig

Le Mans falder ikke sammen med nogle Formel 1-løb i år, men derfor skal Nico Hülkenberg alligevel ikke kører Le Mans i år.

Le Mans 2015 . Copyright Porsche Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/2 2017 klokken 10:02

Formel 1-kørere der kører Le Mans er en sjældenhed efterhånden, fordi enten falder den franske klassiker sammen med et Formel 1-løb, eller også er Formel 1-kørerne ikke interesseret i at deltage i 24 timers løbet. Den sidste der gjorde det var Nico Hülkenberg, som deltog for Porsche tilbage i 2015. Her lykkedes det oven i købet tyskeren at vinde løbet sammen med Earl Bamber og Nick Tandy. Sidste år kunne han så ikke deltage fordi det faldt sammen med løbet i Baku, men i år falder løbene ikke sammen, så i 2017 kunne han godt deltage, hvis han ville.

Nico Hülkenberg og Jolyon Palmer.
Copyright Bil Magasinet BMF1


Det vil tyskeren bare ikke, fordi han er nemlig 100% fokuseret på, at hjælpe Renault med at komme tilbage til toppen af feltet.

"Nej det har jeg ingen intentioner om, fordi jeg er 100% fokuseret på at skulle hjælpe Renault. Man kunne godt tro det havde noget med, det der er sket med Pascal Wehrlein at gøre, men det er det altså ikke. Jeg har bare ikke lysten til at skulle deltage i Le Mans i denne sæson," lyder det fra tyskeren.

Pascal Wehrlein.
Copyright Manor Racing


Hvis nogen undre sig over, hvorfor Pascal Wehrlein skal indblandes i alt det her, så skyldes det, at Saubers tysker lige pt. er skadet. Wehrlein kom til skade, da han deltog i Race of Champions i sidste januar. Her væltede tyskeren med passager rundt i en af bilerne, hvilket åbenbart har givet den nye Sauber-kører en skade med ryggen som gør, at han ikke kan deltage i den første pre-season test.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Prost får rolle hos Renault Så blev det Force Indias tur »