Han er her for at køre ræs

Jos Verstappen tager sin søn i forsvar og minder alle kritikerne om, hvorfor Max Verstappen egentlig er i Formel 1.

Jos and Max Verstappen . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/11 2016 klokken 20:11

Max Verstappen fik sin Formel 1-debut tilbage i Australien 2015 og siden da har den unge hollænder taget Formel 1-feltet med storm. Dels fordi han har vist en masse imponerende kørsel, hvilket også har givet ham sin første Formel 1-sejr i en alder af blot 18 år.

Verstappen har dog også lavet nogle ting, som har gjort at mange måske er blevet meget kritiske overfor den unge hollænder. Nu tager hollænderes måske største kritiker ham dog i forsvar og sætter alle de andre kritikere lidt på plads.

Max og Jos Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Max Verstappen har tidligere fortalt diverse medier, at hans far Jos Verstappen er hans største kritiker og det er netop farmand, som nu tager sin søn i forsvar.

"Vi er her ikke for andre, vi er her for os selv og Red Bull, hvilket betyder vi skal give dem de bedst mulige resultater. For os er det lige meget hvad folk tænker eller om de er sure, de bliver nødt til at huske at vi er her for at køre ræs," lyder det fra Jos Verstappen.

Ungarns Grand Prix 1997, Hungaroring
Copyright Ukendt


Jos Verstappen er efterhånden blevet 44 år og det er ved at være længe siden han stoppede sin Formel 1-karriere. Jos Verstappens sidste Formel 1-sæson var helt tilbage i 2003, hvor han var en del af Minardi teamet sammen med blandt andre danske Nicolas Kiesa. Det var dog ikke første gang hollænderen krydsede klinger med en dansker i Formel 1, fordi Jos Verstappen var manden der overtog Jan Magnussens sæde hos Stewart, da Big Mag blev smidt på porten midt i 1998 sæsonen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvem er den bedste regnvejrskører? Anmeldelse: Er du den nye Colin Chapman? »