Hamilton og Rosberg er tidskrævende

Mercedes styre Formel 1 lige pt. men det er ingen nem opgave. De herre Lewis Hamilton og Nico Rosberg er nemlig nogle tidskrævende gutter.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/8 2016 klokken 16:08

Mercedes ligger lige pt. nummer et og to i mesterskabet, hvilket stort set er det billede vi har set i løbet af de nu tre sidste sæsoner. Sølvpilene har faktisk været så dominerende, at det har set meget let ud for dem de sidste tre sæsoner, men sådan er det ikke. Deres dominans har nemlig ført til en kæmpe rivalisering mellem Nico Rosberg og Lewis Hamilton og det er en meget tidskrævende opgave, at være teamchef og holde styr på de to kørere.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG GP


De to kørere er nemlig ikke altid de bedste venner og det kræver en del tid og hårdt arbejde, at holde dem begge to tilfredse, i følge Toto Wolff.

"Det har været en god første halvdel af sæsonen for os, fordi vi har vundet stort set alle løbene, lige på nær et. Der har dog været nogle problemer med deres rivalisering og den del er ikke nem at håndtere. Vi har to kørere som begge er første kørere og det er vigtigt at vi giver dem begge det samme at arbejde med, så de ikke bliver utilfredse. Det er naturligvis noget som tager tid, men det tid der er hver at bruge, fordi det giver pote i den sidste ende," lyder det fra Wolff.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


Mercedes har vundet 11 af sæsonens første 12 løb, hvilket er ganske godt. Det ene de har tabt er dog et løb, som de ikke kommer til at glemme lige med det samme. Det var nemlig løbet i Spanien, hvor Lewis Hamilton og Nico Rosberg kørte hinanden af i et af de første sving. Det genstartede den store krig og rivalisering mellem kørerne, en rivalisering som ellers så ud til, at være blevet lukket lidt ned hen over vinteren.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz: Det ville være på sin plads at... Se Ocons nummer her! »