Hamilton forlanger respekt

Alt tegner til at George Russell, senest på Monza, vil blive præsenteret som ny Mercedes kører og holdkammerart til Lewis Hamilton. Det har fået verdensmesteren til at melde ud, at han forlanger respekt.

Toscanas Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2021 klokken 08:09

Lewis Hamilton vil i den kommende sæson, med stor sandsynlighed, komme på hold med Mercedes Juniorkøreren George Russell, der af mange anses som en af de hurtigste i feltet.

Det fik Hamilton at melde ud, at "hvis" George Russell kommer til til Mercedes i den nye sæson, er han sikker på at den unge hurtige mand, vil have respekt for ham.

Hamilton ønsker ikke at ende i en situation, hvor de to kommer til at kører hinanden af, som vi så det med Leclerc og Vettel, fordi Russell skal vise at han er hurtigere end Hamilton og dermed vil forcere en overhaling, hvor der måske ikke er plads.

Med Russell som holdkammerart, vil Hamilton med stor sandsynlighed, blive presset på en anden måde, end han har været vant til med Bottas.

Det kan betyde at Hamilton bliver endnu stærkere, eller at presset bliver for meget.

Der er dog ingen tvivl om, at Hamilton er mentalt meget stærk og står stærkere end han har gjort nogensinde før. Men hvis han gentagende gange kommer til at tabe til Russell, vil det måske være starten på enden af en stor karriere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Kimi stopper Kvalifikationen bliver afgørende »