HAAS dumper i pitstop mens Red Bull sætter ny rekord

Mens Red Bull endnu engang slog rekorden for hurtigste pitstop, smed HAAS dyrbar tid på gulvet, som følge af deres meget langsomme pitstop. Det amerikanske hold var med deres hurtigste stop, 7 tiendedele langsommere end Red Bull.

Bahrains Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/7 2019 klokken 09:07

1.88 sekund, var alt den tid Red Bull holdet havde behov for at bruge, da de skiftede hjul på Verstappens bil under weekendens løb i Tyskland.

HAAS lykkedes at komme med i top 10, hvilket hører til sjældenhederne, men med en bedste pitstop tid på 2.54 sekunder, er der meget der fortsat kan forbedres.

DHL pitstoptider fra Tyskland 2019DHL pitstoptider fra Tyskland 2019
Copyright DHL


For nogle år siden, mens Williams var med fremme i den forreste del af feltet, valgte man at fokusere på at optimere sine pitstop, da man her, nemt kan vinde flere placeringer.

Det er noget af det Williams fortsat er gode til, hvilket de igen viste ved at blive nummer to i konkurrencen, hvor de var de eneste ud over Red Bull, der kom under 2 sekunder.

DHL PitstopDHL Pitstop
Copyright DHL


Hvis HAAS, der samtidig har haft store problemer med at få hjulene sat rigtigt på, valgte at bruge mere energi på at træne pitstop, kunne de vinde et halvt sekund ved hver pitstop, hvilket kan have meget stor betydning i det tette midterfelt.

Over hele sæsonen, er HAAS noteret som nummer 9 ud af de 10 hold. Der er plads til forbedring.

DJL Pitstop		DJL Pitstop
Copyright DHL

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton ville ikke mere Ingen Russel til Mercedes »