Gutierrez i stødet

Esteban Gutierrez har fundet sit nye job og man kan vist godt sige, at han kommer i stødet.

Esteban Gutierrez. . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/1 2017 klokken 18:01

I 2016 var mexicanske Esteban Gutierrez en del af det nye Haas F1 Team, hvor han var holdkammerat med franske Romain Grosjean. Den unge mexicaner kunne dog ikke rigtig stille nået op mod franskmanden, så derfor valgte det amerikanske team, at Gutierrez skal erstattes med Kevin Magnussen til den kommende sæson. Det betyder at den 25-årige mexicaner var arbejdsløs, men nu er det så lykkedes ham at finde et job til 2017-sæsonen. Det bliver dog ikke i Formel 1, men han får dog fortsat muligheden for at deltage i et verdensmesterskab.

Esteban Gutierrez.
Copyright Haas F1


I dag blev Esteban Gutierrez nemlig præsenteret som den nyeste kører i Formula E-serien, hvilket vil sige verdensmesterskabet for el-biler. Præsentationen skete i Mexico City, hvor den tidligere Haas og Sauber-kører blev præsenteret af Alejandro Agag som er chef for Formula E og Miguel Angel Mancera Espinosa, der er borgmester i Mexico City. Præsentationen skete i netop Mexico City fordi Esteban Gutierrez sandsynligvis får sin debut til E-prixet i den by til April.

Formula E racer til Renault præsentationen 2016
Copyright Bil Magasinet BMF1


Når det så er sagt, så er der måske en mulighed for, at han får debut tidligere, men det vides altså ikke endnu. Det vides heller ikke, hvor mange løb han kommer til at kører i Formula E, eller hvilket team det bliver for. Rygterne går dog på, at han kommer til at afløse Tom Kristensens tidligere holdkammerat Loic Duval hos Faraday Future Dragon Racing Team. Franskmanden skal nemlig kører DTM i den kommende sæson, så derfor vil han gå glip af nogle løb.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa bryder kontrakt Max er som en Labrador-hvalp »