Godt han er væk

Daniil Kvyat var ikke ret glad da han blev rykket ned til Toro Rosso, men hans holdkammerat Carlos Sainz er glad for det. Han var nemlig ikke glad for ham han delte team med før.

Carlos Sainz og Max Verstappen. . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/6 2016 klokken 23:06

Der var mange som havde en mening om tingene, da Red Bull koncernen valgte at bytte rundt på Max Verstappen og Daniil Kvyat. Hollænderen og hans folk var naturligvis glade, mens man ikke var helt tilfredse med situationen i den russiske lejr. Man hørte dog ikke så meget fra de pågældende teamkammerater omkring, hvad de synes om skiftet, men nu har Carlos Sainz så taget bladet fra munden og ytret sin mening.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Photofiles


Den unge spanier er nemlig godt tilfreds med skiftet, fordi han mener nemlig at stemningen er blevet meget bedre hos Toro Rosso efter at Max er røget til Red Bull Racing.

"Tingene har naturligvis ændret sig, men det er kun til det bedre. Alle i teamet er begyndt at arbejde rigtig godt, Daniil og jeg arbejder sammen for at gøre bilen bedre og det giver mig mere ro på inden i," siger Sainz.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Media


Ja det kan godt ske at Carlos Sainz ikke direkte siger, at forholdet mellem ham selv og Max Verstappen ikke var alt for godt, men det er meget tæt på. Det kan man vist heller ikke have været i tvivl om, hvis man har fuldt de to i sidste sæson og starten af den nuværende. Her har der gang på gang været ballade mellem de to, fordi den ene eller den anden ikke gjorde som den anden ville have, så de to fungere nok bare ikke som holdkammerater. Det er måske noget Red Bull skal huske til en anden god gang, så de ikke sætter dem sammen igen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Usikre Mercedes Baku er et skridt tilbage »