Ferrari kommer med opdatering

Malaysias Grand Prix bliver kørt om en uge og her kommer Ferrari med en opdatering af deres aero-pakke.

Regn over Ferraris pitvæg . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/9 2016 klokken 15:09

Inden sæsonen gik i gang, var Ferrari udråbt som den store udfordre til Mercedes. Sådan er det dog langt fra gået, fordi det italienske team ligger lige pt. blot nummer tre i konstruktørmesterskabet efter Mercedes og Red Bull. Det vil de stejlende hingste naturligvis ikke finde sig i, så derfor kommer de med en aerodynamisk opdatering til det malaysiske grand prix, som bliver kørt i næste uge.

Ferrari fans med det helt store flag
Copyright Allan Haslund


Det vides ikke, hvad den nye opdatering indebære, men det er nogle opdateringer, som hjælper på følgende ting. Opdateringen vil være special designet til banen, fordi den kræver en del ting, når det kommer til køling og sådan nogle ting, men opdateringen vil også hjælpe på bilens generelle downforce, så det er en opdatering, man får gavn af i resten af sæsonen.

Ferrari tager starten
Copyright Ferrari Media


Ferrari har da også brug for alt den hjælp de kan få, fordi lige nu har de hele 15 point op til Red Bull, hvilket er en del, når man tænker på at det østrigske hold er i en bedre form lige nu. Så kunne man måske sige, at det ikke betyder noget om man bliver nummer to eller tre i konstruktørmesterskabet, fordi det handler om at vinde. Det er også ganske rigtigt, men med den økonomiske gevinst der er ved at slutte som nummer to, så kan det godt betale sig, at gøre alt for at slutte som nummer to i stillingen, selvom man siger nummer to er den første taber.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kmag: Point giver os boost Kvinder og F1: Mød debattøren Mathilde »