Et år mere til Kimi?

Maruizio Arivabene har under forberedelserne til Canadas Formel 1 Grand Prix, antydet at Ferrari er klar til at tage et år mere med Kimi Räikkönen

Räikkönen . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2016 klokken 20:06

Under et af de mange interviews der foregår i paddockken ved et Formel 1 Grand Prix, denne gang i Canada, har Arivabene antydet, at Kimi Räikkönen sagtens kan fortsætte på holdet i endnu et år, til trods for rygter om andet.

Inden sæsonstarten, så de fleste analytikere 2016 som Kimi Räikkönens sidste år i Formel 1.
Han er ikke længere ung og lysten til at kører virkede heller ikke så stor mere.

Men en stærk 2016 sæson, indtil nu, hvor han ikke bare har fået bank af Sebastian Vettel, har ændret meget på dette.

Nico Rosberg og Daniel Ricciardo er to af de navne der har været på tale som Sebastian Vettels nye holdkammerart, men ifølge Arivabene, er det rene spekulationer.

"Som det er nu, kan jeg ikke forestille mig et bedre set-up, end det jeg har lige nu", kom det fra italieneren, da han blev spurgt ind til, hvem han så som den idielle makker til Vettel.

Dog skal det lige siges, at han naturligvis altid skal bakke sine kørere op, så han kunne næppe sige så meget andet, med mindre der allerede var en kontrakt på plads med en anden!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: 1. Frie træning - Lewis banker resten Reprimande til Verstappen »