Slå BMF1s eksperter i at spotte F1 talenter

Igen i år har vi lavet et samarbejde med holdet.dk om deltagelse i deres managerspil. Det betyder, at alle BMF1s eksperter stiller med et hold, og du kan være med og se, om du kan gøre det bedre? Læs hér hvordan du kommer med, og hvordan du spiller.

Fernando Alonso demonstrerer Shells simulator . Copyright Shell Motorsport

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 3/3 2015 klokken 13:03

Holdet.dk er et klassisk manager-spil, hvor du får en pose (virtuelle) penge, 50.000.000 EURO i alt. For disse penge skal du købe et hold, inkl. kørere, pitcrew, chassis, dæk og motor.

Efter hvert løb i Formel 1 kalenderne vil dit hold enten stige eller falde i værdi, afhængigt af om de har gjort det godt i virkeligheden.

Sådan kommer du i gang
Først opretter du en konto på holdet.dk.

Når du har oprettet din konto, skal du oprette et hold. Du kan enten spille med gratis, eller du kan købe et hold, hvis du også vil være med til at vinde nogle af de mange lækre præmier. Hovedpræmien er et Formel 1 rejsegavekort til en værdi af 10.000 kr!

Når du har oprettet dit hold, kan du udfordre dine venner og deltage i puljer, hvor du kan se, hvem der klarer sig bedst. Husk at tilmelde dig puljen "BMF1", så du kan se, hvordan Bilmagasinets eksperter klarer sig. Vi er alle registreret med BMF1_ foran. Fx har undertegnede oprettet holdnavnet "BMF1_na"

Efter hvert løb i kalenderen kan du se, hvordan dit hold har klaret sig. Så er det tid til at overveje, om du vil lave udskiftninger på holdet.

Vi glæder os til at spille med dig!

Sådan så et drømmehold potentielt ud i 2013

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bum! Kevin ind, Alonso ud! FIA ønsker obligatorisk onboard kamera »