Gratis guf til konsolracerne

Hvad enten du ejer en Sony PlayStation 3 eller en X-Box One, så kommer der nyt gratis guf til dig, der spiller Gran Turismo 6 eller Forza Motorsport 5. I dag har Red Bull Games bekræftet, at Red Bull Ring kommer som gratis download indenfor kort tid.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/6 2014 klokken 19:06

Det er altid sjovt at køre race på de samme baner, som bruges i virkelighedens motorsport. I denne weekend køres der på Red Bull Ring, som efter 11 år vender tilbage til Formel 1-kalenderen, og den samme bane kan man snart downloade og køre gratis på i Gran Turismo 6.

Samme Gran Turismo 6 fik i maj måned en gratis Ayrton Senna Tribute, hvor man kan køre nogle af de biler, som Ayton Senna kørte. For eksempel den Lotus med turbomotor, som han kørte i i 1985. Med turbolag er den noget af et **in at køre.

På X-Box One er der også kommet nogle gratis downloads til Forza Motorsport. Under det netop afviklede E3 lancerede man Nordschleife til FM5. Et gratis download på 2.8 Gb med Nordschleife, grand prix banen og den kombinerede Nordschleife og GP-bane. Kun den korte GP-bane mangler, men man får fem gratis biler med.

Tidligere er også Road America og Long Beach udkommet som gratis download til FM5. Hver bane med fem gratis biler, og der er ikke meget der tyder på, at de gratis fornøjelser stopper foreløbig.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 11 års fravær Massa is faster than you »