• Forside

3. frie træning – Michael Schumacher hurtigst

Den tredje frie træning i forbindelse med San Marinos Grand Prix på 'Autodromo Enzo e Dino Ferrari' i Imola i Italien er forbi. Vejret var fantstisk og træningen blev vundet af Michael Schumacher efterfulgt af Fernando Alonso og Giancarlo Fisichella. Nico Rosberg smadrede forenden sin bil.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 22/4 2006 klokken 10:04

Den 3. frie træning – Opvarmning

Vi begynder så småt at gøre klar til den tredje frie træning i forbindelse med 'Gran Premio Foster's di San Marino 2006' på 'Autodromo Enzo e Dino Ferrari' i Imola i Italien. Vend tilbage til BMF1 så kan du følge træningen og senere kvalifikation her LIVE

Den første frie træning blev vundet af Michael Schumacher efterfulgt af Alexander Wurz og Robert Kubica Se i øvrigt alle tiderne fra den 1. frie træning her.

Den 2. frie træning blev vundet af: Fernando Alonso efterfulgt af Michael Schumacher og igen af polakken Robert Kubica..

Alle tiderne fra den 2. frie træning finder du her


Banekort for Imola

Robert Kubica har indtil videre været meget overbevisende som fredagspiltot og det er vel kun et spørgsmål om tid inden han har et fast sæde i Formel 1.

Vejret ved Santerno er helt optimal med en klar blå himmel. Lufttemperaturen er på 24 grader medens asfalten er oppe på 28 grader. Der er ingen vind og luftfugtigheden er på 38 %. Detter er meget varmt for Imola på denne tid af året.

Vi minder lige om at rekorden for polepositionen på Imola er 1:19.753 sat af Jenson Button i 2004

Vi har allerede de første på banen som hovedsageligt er bagenden af feltet samt Ralf Schumacher der jo i går ikke havde en optimal dag.


Vitantonio Liuzzi på Imola fredag 2006

Ralf og Ide har allerede fået kørt fem omgange og Ralf Schumacher har sat den bedste tid på 1.27'910, der dog er langt fra den bedste tid i går på 1:24.751 sat af hans storebror i den 1. frie træning.

Efter 10 minutter har vi nu også fået Jenson Button og Rubens Barrichello på banen i deres Hondaracere

Her efter 15 minutter er cirka halvdelen af feltet kommet på banen inklusiv Felipe Massa, der har sat den indtil videre bedste tid: 1.26'369.

Vi har nu også fået Kimi Raikkonen på banen. Der har været en del rygter på det seneste om at skifter til Ferrari i den kommende sæson og sågar en enkelt avis i Østrig havde forudset at kontrakten vil blive offentliggjort i løbet af denne weekend.

Vi har nu også fået den lokale helt Michael Schumacher på banen, og han sætter med det samme bedste tid. 1.25'014, og ligger foran Fernando Alonso, Felipe Massa, Nick Heidfeld og Jarno Trulli efter halvdelen af sesionen er forløbet.

Ralf Schumacher har indtil nu gennemført 13 runder og desuden sat den bedste tid på 1'24,667, og er dermed hurtige end Michael Schumacher var i går.

Alle piloter har nu været mindst en gang på banen Juan Pablo Montoya har dog kørt sin installationsrunde.

Der mangler 20 minutter og Michael Schumacher er i gang med en hurtig runde og sætter bedste tid i alle tre sektorer. Den endelige tid bliver 1'23.787


Michael Schumacher Imola 2006

Der mangler kun 13 minutter og Juan Pablo Montoya har stadig kun kørt en runde, gad vide om han har problemer?

Der mangler 8 minutter og Nico Rosberg skrider af banen ved udgangen af chikanen og rutsjer igennem grusset og smadrer forenden af bilen. Han er uskadt og løber tilbage til pitten. Nico klager efterfølgende over en nervøs bagende.

Vitantonio Liuzzi laver samme fejl som Nico Rosberg, men får hevet bilen tilbage på banen inden han ryger i barrieren.

Den frie træning er nu forbi og den blev vundet af Michael Schumacher (1'23'787) efterfulgt af Fernando Alonso (1'24,068 ) Giancarlo Fisichella (1'24,377) Felipe Massa (1'24,383) og Kimi Raikkonen (1'24,626)

Alle tiderne fra den 3. frie træning finder du her

Vend tilbage her til BMF1 ved 14:00 tiden og følg kvalifikationen live.

Har du ikke mulighed for det, så tilmeld dig vores SMS service hvor du kan få tilsendt resultatet af kvalifikationen samt løbsresultatet. Læs mere om vores nye service her